Pon - Pia: 8:00 - 16:00 | Infolinka: +421 948 797 373 | Pri objednávke nad 99 € doprava ZADARMO

Tieniaca a protidažďová plachta SILVER GARAGE hatchback

Dĺžka: 380-405 cm
Výška: 136 cm
Obvod: 1106 cm
Kód: KG-2V1722
56,00 €

Popis produktu

Podrobnosti

Pri výbere plachty odporúčame riadiť sa predovšetkým tvarom a dĺžkou autá. Nápovedou je fotografie zachytávajúce tvar auta, na ktorý sa hodí poťah - porovnajte tvar svojho auta s fotografiou výrobku. Ďalším krokom je zmeranie vášho auta, obzvlášť sa zamerajte na jeho dĺžku. Podstatným rozmerom je obvod auta, ktorý sa meria vo výške nárazníka. Obvod autá nemôže prekračovať rozmer uvedený v popise plachty - musí byť o niečo menšia alebo rovnaký. Textilný materiál, z ktorého je plachta vyrobená, sa prispôsobí ako o niečo menšiemu, tak i väčšiemu autu podobného tvaru, s rozmermi nepřekračujícímu vyššie uvedený obvod.

Tieniace a protidažďová plachta SILVER GARAGE -
- Ochrana celého automobilu ako v lete, tak v zime.

Vysoko kvalitný poťah SILVER GARAGE je celoročná výrobok, ktorý efektívne ochráni celé auto pred nepriaznivým vplyvom prostredia. V lete efektívne ochráni interiér vozidla a karosériu pred nadmerným zahriatím slnka a pred jeho ničivými účinkami. Bola vyrobená z inovatívneho, silného, ​​stáleho, metalizovaného materiálu odrážajúceho väčšinu UV žiarenia a ovplyvňujúceho tepelné vlastnosti. Automobil zaparkovaný na plnom slnku s Nandana plachtou SILVER GARAGE bude chladný, ako by bol zaparkovaný v tieni. V zime naopak automobil prikrytý plachtou SILVER GARAGE až tak rýchlo nevychladne. V zime plachta ochráni auto tiež pred námrazou, snehom, prízemnými mrazíkmi. Na jeseň a na jar chráni pred šťavami zo stromov, vtáčími exkrementy a usadzujúcou sa prachom. Plachta je nepremokavá, automobil tak počas dažďa zostane úplne suchý. Plachta vznikla s ohľadom na majiteľa áut, ktorí nemajú možnosť garážovanie a nechávajú svoje auto dlhšie pod šírym nebom.

Plachta SILVER GARAGE chráni aj pred jamky korózie, blednutím, zmatněním a odlupovaním laku a chrómované diely. Chráni pred väčšinou poškriabaniu. Vysoko kvalitný materiál, z ktorého bola vyrobená, je nesmierne pevný a silný, bude vám teda slúžiť po mnoho rokov. Materiál sa skladá z troch vrstiev: vnútorná vrstva látky je spunbond, stredná vrstva hliník a vonkajšiu vrstvu tvorí priehľadná ochranná fólia. Materiál je úplne nepremokavý, absolútne tesný. Okrem toho je vybavený ventilačnými otvormi zakrytými pred dažďami, ktoré spod plachty odvádzajú vlhkosť.

Plachta SILVER GARAGE je dobre prispôsobená, pevne pripevnená s pomocou tradičného sťahovacieho lemu s lankom okolo celého auta, vyrobená zo silného a z vnútornej strany hladkého materiálu, vďaka tomu môže bezpečne používať dokonca aj počas nárazového vetra. Ľahko sa nasadzuje a sťahuje. Po zložení nezaberie plachta príliš miesta, preto ju môžete vždy voziť so sebou. Plachta SILVER GARAGE má striebornú farbu, ktorá je nesmierne praktická a zároveň skvele vyzerá.

Montážny návod: Nasaďte plachtu na čisté a suché auto, čiernou stranou dovnútra. Následne maximálne potiahnite lanko sťahovacieho lemu plachty a pevne ho zaviažte. Z vnútornej strany znečistenú plachtu nepoužívajte.

Materiál:
100% PP

Prednosti výrobku:
- Chráni celé vozidlo pred ničivým pôsobením UV žiarenia
- Odráža väčšinu slnečných lúčov - je vyrobený z inovatívneho metalizovaného materiálu
- Zabraňuje zahrievanie vozidlá v lete, veľkému ochladenie v zime
- Zabraňuje usadzovaniu námrazy a snehu na karosériu
- Kryje kľučky a zámky auta a chráni ich tak pred zamrznutím
- neprimŕza
- Chráni tiež pred jamky korózie, blednutím, zmatněním a odlupovaním laku a chrómované diely
- Chráni pred väčšinou poškriabaniu
- Je nepremokavá, chráni pred dažďom
- Chráni pred šťavami zo stromov, vtáčími exkrementy a usadzujúcou sa prachom
- Vícesezónní, celoročná výrobok - prispôsobený tak pre nárazové, tak aj pre dlhodobé používanie
- Prispôsobený
- Silne sa drží vozidla.
- Jednoduchá inštalácia
- Ľahko sa skladuje - nezaberie príliš miesta

Ďalšie informácie

Ďalšie informácie

Názov Tieniaca a protidažďová plachta SILVER GARAGE hatchback
Značka auta N/A
Model auta N/A
Výrobca KEGEL
["] N/A
Dostupnosť N/A
Táto stránka využíva cookies. Prehliadaním našej stránky súhlasíte s používaním našich cookies. Viac info
Online chat